Programma van de week

De zevende editie van de Dutch Green Building Week vond plaats van 25 tot 29 september 2017. Het thema van deze editie was Meters maken voor het klimaat.

Hieronder kunt u het programma van de DGBW 2017 bekijken.

maandag 25 september

14:00 to 19:00
- Mainport hotel
Het boek van fossiele brandstoffen is definitief gesloten. Hernieuwbare energie is al lang niet meer een alternatief maar de overtuigende maatstaf. Alklima B.V./Mitsubishi Electric bouwt door heel Nederland aan een All-electric leefomgeving. In renovatie en nieuwbouw. De transitie naar een samenleving zonder fossiele brandstoffen krijgt steeds meer vorm waarbij bedrijfstak overschrijdende kennisdeling en innovatie een eis is geworden. Bent u benieuwd voor welke uitdagingen er nu al oplossingen gevonden zijn? Kom zelf kijken en luisteren in het Mainport Hotel in Rotterdam!

woensdag 27 september

14:00 to 19:00
- The Albus hotel
Het boek van fossiele brandstoffen is definitief gesloten. Hernieuwbare energie is al lang niet meer een alternatief maar de overtuigende maatstaf. Alklima B.V./Mitsubishi Electric bouwt door heel Nederland aan een All-electric leefomgeving. In renovatie en nieuwbouw. Bent u benieuwd voor welke uitdagingen er nu al oplossingen gevonden zijn? Kom zelf kijken en luisteren in het The Albus Hotel in Amsterdam! The Albus is het eerste hotel in Amsterdam dat aan de Nederlandse klimaatambities voldoet om de uitstoot van CO2 in 2050 tot bijna nul te reduceren en hiermee aan de klimaatafspraken van Parijs tegemoet te komen.

vrijdag 29 september

14:00 to 19:00
- Schmidt Zeevis
Het boek van fossiele brandstoffen is definitief gesloten. Hernieuwbare energie is al lang niet meer een alternatief maar de overtuigende maatstaf. Alklima B.V./Mitsubishi Electric bouwt door heel Nederland aan een All-electric werk- en leefomgeving. In renovatie en nieuwbouw. Bent u benieuwd voor welke uitdagingen er nu al oplossingen gevonden zijn? Kom zelf kijken en luisteren bij Schmidt Zeevis in Rotterdam! Schmidt Zeevis Rotterdam BV, één van de grootste visleveranciers in Nederland, is in de herfst van 2015 aangemeerd op haar nieuwe locatie aan de Matlingeweg in Rotterdam