Programma van 27/09/2018

De achtste editie van de Dutch Green Building Week vond plaats van 24 tot 28 september 2918. Het thema van deze editie was Paris Proof.

Hieronder kun je het programma van de DGBW 2018 bekijken.

donderdag 27 september

00:00 to 23:00
- Door het hele land, u inspecteert het kantoor van uw keuze.
Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kantoren gemiddeld 30% van de energie verspillen, goed voor gemiddeld € 2,33 per m2 per jaar. Ongelooflijk toch? In veel gevallen gaat het om processen die onterecht ‘aan’ staan terwijl er niemand in het gebouw actief is. Denk aan computers, verlichting, maar ook de ventilatie of de verwarming. e-nolis daagt u uit om zelf, of bijvoorbeeld samen met uw technisch dienstverlener te ontdekken of de kantoren waarbij u betrokken bent echt ‘uit’ staan na sluitingstijd. Bij aanmelding begeleiden wij u bij de nachtinspectie. Na afloop verzamelen wij de resultaten en delen die anoniem met alle deelnemende partijen. Een gouden kans om echt impact te maken. Meldt u aan, zelfstandig of met uw vastgoed-partner, uw klant, of zelfs uw huurders.
09:30 to 12:00
- Zwembad Nijkerk
Bij nieuwbouw van zwembad Nijkerk is vanaf het ontwerp al rekening gehouden met duurzaamheid qua gebouw, maar ook een duurzame relatie. De wijze van samenwerken, de duurzame noviteiten en het resultaat laten we u graag zien! Het bad is tevens een nationale primeur waarbij zuivering met membraanfilters plaatsvindt!
12:00 to 18:00
- World Forum
Op donderdag 27 september 2018 wordt een speciale jubileumeditie van het DGBC congres georganiseerd, onderdeel van de Dutch Green Building Week
18:30 to 22:00
- World Forum
DGBC zal op donderdagavond 27 september 2018 een ‘invitation only’ galadiner organiseren voor alle partners van de DGBW en hun eigen relaties. Alleen partners van de DGBW krijgen hiervoor toegangskaarten voor eigen relaties.

donderdag 27 september to zaterdag 29 september

08:45 to 22:45
- Denemarken
Met beslissers uit het bedrijfsleven vertrekken wij voor een intensief 2-daags werkbezoek aan Kopenhagen. Tijdens een uniek en strak georganiseerd programma doe jij samen met gelijkgestemde beslissers inspiratie op voor duurzame oplossingen binnen jouw organisatie. Ben jij erbij?