Partner DGBW worden

Om de Dutch Green Building Week tot een succes te maken en partijen te mobiliseren, zijn wij ieder jaar op zoek naar partners, die samen met DGBC willen werken aan het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving en zo hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen.

Partner worden van de DGBW 2018 is helaas niet meer mogelijk. Wil je nu al meedenken of informatie krijgen over partnerschap voor de DGBW 2019? Neem dan contact op met Marieke Olsthoorn

Jouw rol als partner

Leiderschap staat centraal binnen het Deltaplan Duurzame Renovatie. Partners van de Dutch Green Building Week laten zien dat ze het Klimaatakkoord serieus nemen door leiderschap te tonen in het Paris Proof maken van de bestaande gebouwde omgeving. Je lift dus zowel mee op de publiciteitscampagne rond de week als op de communicatie rond het Deltaplan Duurzame Renovatie en de Paris Proof Campagne.

We staan open voor je ideeën en suggesties ten aanzien van thema’s, werkvormen en sprekers. Hierbij dagen wij je uit om ons te verrassen met een creatief voorstel!

Neem contact op

Wil je als organisatie of bedrijf ook substantieel bijdragen en partner worden van de Dutch Green Building Week? Neem contact op met Marieke Olsthoorn, m.olsthoorn@dgbc.nl of +31 (0)88 - 55 80 100.