Over deelname

DGBW biedt een gevarieerde mix van activiteiten van de Dutch Green Building Council, de DGBC participanten en andere partijen in de markt uit uw regio en in heel Nederland. Doel is Nederland te inspireren om actief met duurzaam bouwen en ontwikkelen aan de slag te gaan. Bekijk hier het programma van de zesde editie van de DGBW. De zevende editie van de Dutch Green Building Week vindt plaats van 25 tot 29 september 2017. Het thema van deze editie wordt begin 2017 bekend gemaakt. DGBC nodigt u nu al uit mee te denken over de invulling. Neem contact op met Marieke Olsthoorn als u actief betrokken wilt zijn, door bijvoorbeeld partner te worden van de DGBW.

Uw activiteit tijdens de DGBW

Ondersteun de Dutch Green Building Week, laat uzelf zien. Host uw eigen activiteit als onderdeel van de wereldwijde activiteiten. Breng zo uw duurzaamheidsinspanningen in Nederland en daarbuiten onder de aandacht. Wat is er mogelijk? Veel! Denk ‘Out of the box’: doe iets creatiefs! Enkele ideeën:

  • Organiseer een excursie in uw BREEAM-gecertificeerde gebouw.
  • Host een discussie met een panel van uw experts.
  • Presenteer een debat over duurzame ontwerpalternatieven.
  • Lanceer een nieuw product, een rapport of een campagne.
  • Host een interactieve, online tour van uw groene gebouw.

Of, neem een kijkje bij in de festivalkrant van voorgaande edities voor de activiteiten van DGBW 2016, DGBW 2015, DGBW 2014, DGBW 2013, DGBW 2012 of DGBW 2011.