Met Big Data naar Paris Proof in de gebouwde omgeving

Om CO2 uitstoot te reduceren is het van groot belang om energiebesparende maatregelen in een gebouw toe te passen. Gebouwen genereren tegenwoordig veel data en deze is slimmer in te zetten om hiermee het CO2 verbruik en energieverbruik te verlagen. Meten = weten en in veel gevallen ook een verplichting voor de gebouweigenaar. Door de inzet van ons innovatieve energiemanagementsysteem Klictix is het mogelijk om energieverbuik te voorspellen, besparingen te visualiseren en ongewenst verbruik te identificeren.

Tijdens een inspirerende sessie laten we zien hoe we Big Data gebruiken om invulling te geven aan het klimaatakkoord van Parijs.
De sessie zal plaatsvinden bij het Koning Willem I College in Den Bosch. Zij zijn een goed voorbeeld van de inzet van Big Data en monitoring en vertellen u graag over de mogelijkheden en besparingen die zij gerealiseerd hebben. Daarnaast is het Koning Willem I College druk bezig met de herontwikkeling van hun onderwijsboulevard. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid. 

Het toekomstige eindresultaat: een gebouw gemaakt van robuuste duurzame materialen, een gezond en comfortabel binnenklimaat, en een energie neutraal entreegebouw.

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar: c.vangijzel@klictet.nl

Datum en tijd

vrijdag 28 september 2018
10:30 tot 13:30 uur

Locatie

Koning Willem I College
's-Hertogenbosch

Organisatie

Klictet

Contact

Carola van Gijzel
0416-669999

Doelgroepen

Gebouweigenaren
Bouwmanagers
Architecten