Kone

KONE is bronzen partner van de Dutch Green Building Week 2017.

Al meer dan 100 jaar is KONE toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van onze klanten. We leveren toonaangevende liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties, alsook innovatie oplossingen voor modernisering en onderhoud.

Als marktleider binnen Nederland heeft KONE een voorbeeldfunctie. Niet alleen op het gebied van de service die geleverd wordt naar de klanten, maar ook hoe wij omgaan met maatschappelijke kwesties zoals het milieu. Continue verbeteren staat centraal binnen KONE en zal nu ook toegepast worden op het milieubeleid dat is opgesteld. “Om te weten waar je heen gaat, moet je eerst weten waar je staat”, is een oude wijsheid. Op basis van onze analyses weten we waar KONE Nederland zich momenteel bevindt m.b.t. milieu en hebben we doelstellingen voor 2016 opgesteld die de CO2-uitstoot van de meest significante aspecten (processen die het milieu het meest vervuilen) zal verminderen.

KONE is één van de founding partners van de Dutch Green Building Council. KONE streeft naar een blijvende verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland, eco-efficiënte oplossingen voor betere People Flow. Daartoe ontwikkelt de organisatie keurmerken voor een onafhankelijke beoordeling van gebieden en gebouwen (zowel nieuw als bestaand) op het gebied van duurzaamheid.

Enorme potentie voor energiebesparing

Gebouwen zijn goed voor 40% van het totale energieverbruik op de wereld. 2 tot 10% van de totale energieconsumptie binnen een gebouw komt voor rekening van liften, roltrappen en automatische deuren. Door hier voor het juiste type te kiezen kan enorm veel energie worden bespaard.

Meer weten over de duurzame oplossingen van KONE? Kijk op http://www.kone.nl/over-ons/eco-efficientie/.

Het soepel, veilig, comfortabel én milieu vriendelijk verplaatsen van mensen, KONE doet het.