Inspiratiesessie Paris Proof door Kernwaarde Groen en Dubourgraaf

De achtste editie van de Dutch Green Building Week vindt plaats van 24 tot 28 september 2018. Het thema van deze editie is Paris Proof. Dit thema sluit perfect aan bij het door Dutch Green Building ontwikkelde Deltaplan Duurzame Renovatie.

Ook dit jaar zal Kernwaarde Groen mee doen met de Dutch Green Building Week. Het is ons namelijk vorig jaar erg goed bevallen. Kernwaarde Groen zal dit samen met Dubourgraaf organiseren. En wel op dinsdag 25 september 2018.

Programma

13:00 uur: Inloop
13:30 uur :Start sessie

Locatie : BINK36
Met heerlijke koffie van Tropacafé.

Thema 2018: Paris Proof

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen.DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving door het ontwikkelen van een meerjarenprogramma onder de naam Deltaplan Duurzame Renovatie. Het beschrijft de strategie en de aanpak om tot Paris Proof (utiliteits)gebouwen te komen in 2050.

Waarom mag u dit niet missen? 

Voordat we starten met de sessie zullen wij een bezoek brengen aan het Tropa Café waar u kunt genieten van vers gebrande koffie. Vervolgens zullen wij u de beginselen uitleggen van ParisProof. Wel eens gehoord van Paris Proof en BENG, maar je weet nog helemaal niet waar we het over hebben? Dan is deze sessie iets voor jou! Het doel in deze sessie is dat we de Paris Proof doelstellingen uitleggen en praktische handvatten om een bestaand gebouw Paris Proof te maken.

Aanmelden

Aanmelding vereist, via Eventbrite. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

 

 

Datum en tijd

dinsdag 25 september 2018
13:00 tot 15:00 uur

Locatie

BINK36
Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag

Organisatie

Kernwaarde Groen

Contact

Sven Steps
070 320 1201