Energie op je dak

Zonnepanelen en LED verlichting blijken voor gebruikers en eigenaren van bedrijfshallen de meest interessante opties te zijn voor verduurzaming. Toch liggen niet alle bedrijfshallen in Nederland vol pv-panelen. Hoe komt dit? Wat zijn de kansen en bedreigingen. De Gemeente Breda is een partner in het Europees samenwerkingsproject BISEP. Zij bundelen de krachten om bedrijven te stimuleren te verduurzamen.

In duo verband vertellen Arjan Rook (van de Gemeente Breda) en Theo van Kuijck (Eigenaar Rewaste BV en o.a. voorzitter Platform BV Breda) u welke kansen er zijn om als bedrijfsleven in de energietransitie samen te werken. Wie doet dan wat, wat kan u zelf doen en wie verdient er dan aan?  

Daarnaast komt Maarten Donker aan het woord. Maarten Donker is hoofd Kennis en portefeuillestrategie bij Rabo Real Estate Finance. Rabobank is de grootste financier van vastgoed in Nederland. Maarten legt uit wat de verduurzamingsopgave voor de waarde van vastgoed betekent en welke gevolgen dit heeft voor de financiering. Daarnaast gaat hij in op de rol en doelstellingen van de Rabobank en wat dit betekent voor klanten en overige partners.

Aanmelden

Aanmelding vereist, via kennisdelen.rvo.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Datum en tijd

woensdag 26 september 2018
12:00 tot 14:00 uur

Locatie

RVO Den Haag, Pr. Beatrixlaan 2, 2595 AL Den Haag, Nederland
Pr. Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Organisatie

Rijksdienst Ondernemend Nederland

Contact

Ike Stolk
0613099922