Eerste sprekers van het DGBC Galadiner zijn bekend!

12 juni 2017

Op donderdag 28 september organiseert de Dutch Green Building Council (DGBC) een exclusief Galadiner ter gelegenheid van de Dutch Green Building Week. Het galadiner is op uitnodiging. Partners van de Dutch Green Building Week mogen eigen relaties uitnodigen.

Met trots kunnen wij u bij deze mededelen dat onder andere Hugo van Meijenfeldt en Kitty van der Heijden sprekers zullen zijn tijdens het DGBC Galadiner. Harm Edens zal tijdens het Galadiner dagvoorzitter zijn.

Hugo van Meijenfeldt, Coördinator Nationale Implementatie Sustainable Development Goals bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken is één van de sprekers tijdens het Galadiner. Hugo was eerder Consul-Generaal in San Francisco (2013-2015), Klimaatgezant (2009-2013) en directeur Internationaal bij de Ministeries van VROM en IenM (2006-2013). Op dit moment is hij WorldConnector en boardmember Sustainbility Challenge Foundation. 

Kitty van der Heijden is ontwikkelingseconoom en directeur van het World Resources Institute (WRI) voor de vestigingen in Europa en Afrika. Het WRI staat bekend als een #1 onafhankelijke denktank voor mondiale milieuvraagstukken. Kitty is nummer 5 in de Trouw Duurzame 100 en werd door Elsevier uitgeroepen als één van de 200 Nederlandse topvrouwen. Daarnaast is zij commissaris bij Unilever. Ervaring in overvloed voor een inspirerend verhaal! 

Meer informatie?

Als u vragen heeft over het DGBW Galadiner of de Dutch Green Building Week, dan kunt u contact opnemen met Marieke Olsthoorn, Hoofd Communicatie en Events DGBC en projectleider Dutch Green Building Week (DGBW), 010-303 27 77 of m.olsthoorn@dgbc.nl.

Over de Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Week wordt voor het zevende achtervolgende jaar georganiseerd. De week is in het leven geroepen om alle initiatieven op het gebied van duurzaamheid in relatie tot de gebouwde omgeving in de spotlights te zetten. Jaarlijks komen er meer dan 10.000 bezoekers af op de evenementen die tijdens de week worden gehouden. De Dutch Green Building Week vindt plaats op hetzelfde moment als de World Green Building Week. Gezamenlijk worden de krachten gebundeld en staan de uitdagingen om de mondiale klimaatverandering aan te pakken centraal. De Dutch Green Building Week vindt plaats van maandag 25 t/m vrijdag 29 september 2017.