Doe ook mee aan de Dutch Green Building Week

17 april 2018

De achtste editie van de Dutch Green Building Week (DGBW) vindt plaats van 24 tot en met 28 september 2018. Bedrijven kunnen zich op allerlei manieren verbinden aan de Dutch Green Building Week. Door een (online) activiteit of (online) middelen te koppelen aan de week krijgen organisaties zowel nationaal als internationaal exposure! Want alle activiteiten zullen we ook ontsluiten via de website van de World Green Building Week.  

Thema: Paris Proof

DGBC wil samen met vele andere organisaties een grote bijdrage leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving. Paris Proof is een binnen het Deltaplan Duurzame Renovatie gelanceerde methodiek en gaat uit van het werkelijke energieverbruik per vierkante meter per jaar. Het energiegebruik moet dus naar beneden. Het aardgas moet eraf. Maar hoeveel minder is genoeg? Welke kant gaat de regelgeving op? Welke barrières moeten geslecht worden? Het thema voor de Dutch Green Building Week 2018 is daarom Paris Proof.

Paris Proof? Laat het zien!

Organisaties spelen een belangrijke rol in het succes van het Paris Proof maken van de gebouwde omgeving. Door mee te doen aan de DGBW laten zij dit zien. Bedrijven hebben de mogelijkheid om mee te doen met een eigen activiteit. Dat kan van alles zijn, van een 'open huis' tot een themaborrel, van lezing tot rondleiding of bijvoorbeeld een online activiteit of het lanceren van een nieuw rapport over de energietransitie. Kijk voor inspiratie naar de terugblik van voorgaande edities.

Meer informatie

Op de website www.dgbw.nl is meer informatie te vinden en lees je meer over de voorwaarden voor deelname. Via het aanmeldformulier kun je je activiteit direct aanmelden.