DGBC Gala - Paris Proof

DGBC zal op donderdagavond 27 september 2018 een ‘invitation only’ galadiner organiseren voor alle partners van de Dutch Green Building Week (DGBW) en hun eigen relaties. Alleen partners van de DGBW krijgen hiervoor toegangskaarten voor eigen relaties. Onder andere Rob van Hattum, Tegenlicht-regisseur (VPRO) en inhoudelijk directeur van Science Center NEMO zal een bijdrage leveren aan het programma. 

Spreker

Rob van Hattum

 

In 1984 begon Rob van Hattum te werken als wetenschapsreporter en in 1994 werd hij maker van films en documentaires over wetenschap en eindredacteur wetenschap voor de VPRO. In 2013 ontving hij de Eureka Award van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Naast zijn werkzaamheden voor de VPRO is Rob van Hattum Chief Science Officer bij NEMO Science Museum te Amsterdam. NEMO heeft als missie om op een interactieve en laagdrempelige manier wetenschap en technologie dichter bij het publiek te brengen.

Dominic Seldis

Dominic Seldis werd geboren in 1971 in Suffolk, Verenigd Koninkrijk. Hij studeerde contrabas aan de muziekschool van Chetham in Manchester, The Royal Academy of Music in Londen en Mozarteum in Salzburg. Sinds 2008 is hij de eerste solo contrabas in het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. Hij is ook een drukke recital-solist, concertsolist, kamermusicus en televisiepersoonlijkheid. In 2012, 2014, 2016 en 2017 was hij jurylid bij het AVRO-televisieprogramma Maestro

Dagvoorzitter Lars Sørensen

Lars Sørensen is ondernemer, presentator en acteur. Sørensen deed een opleiding cultureel werk en rondde vervolgens een hbo-opleiding communicatie af. Ook studeerde hij aan de pedagogische academie. In 2006 richtte hij zijn eigen productiebedrijf op, waarmee hij zich richt op het produceren van films, evenementen en maatwerk theater. Daarnaast maakt hij radio voor BNR Nieuwsradio en is hij te bewonderen op 7 Ditches, het online televisiekanaal voor ondernemers.

 

Kijk voor een impressie van het galadiner van 2017 hier

Vragen?

Mocht je vragen hebben over dit DGBC gala, dan kun je mailen naar events@dgbc.nl

 

 

Datum en tijd

donderdag 27 september 2018
18:30 tot 22:00 uur

Locatie

World Forum
churchillplein 10
2517 JW Den Haag

Organisatie

Dutch Green Building Council (DGBC)

Contact

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100