DGBC Congres - Paris Proof

Op donderdagmiddag 27 september 2018 vindt vanaf 12.00 uur het DGBC Congres Paris Proof plaats in het World Forum in Den Haag. Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week 2018. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit - en gelieerd aan - de gebouwde omgeving. Onder andere Liesbeth van Tongeren, voormalig lid Tweede Kamer en huidige wethouder Duurzaamheid en Energietransitie van Den Haag zal haar medewerking verlenen aan het programma.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ABN AMRO en de andere partners van de Dutch Green Building Week 2018. 

Paris Proof

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen. DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving door het ontwikkelen van een meerjarenprogramma onder de naam Deltaplan Duurzame Renovatie. Het beschrijft de strategie en de aanpak om tot Paris Proof (utiliteits)gebouwen te komen in 2050.

Het thema voor de Dutch Green Building Week 2018 is daarom Paris Proof. Paris Proof houdt in dat de gebouwde omgeving moet voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs.

Tijdens het congres gaan we dieper in op het strijdplan dat nodig is om de gebouwde omgeving sneller en grondiger te verduurzamen. 

Meer informatie   Aanmelden kan hier

Datum en tijd

donderdag 27 september 2018
12:00 tot 18:00 uur

Locatie

World Forum
churchillplein 10
2517 JW Den Haag

Organisatie

Dutch Green Building Council (DGBC)

Contact

Marieke Olsthoorn
088 - 55 80 100