Bouwinvest investeert in gebouwen waar mensen nu en in de toekomst willen leven

27 september 2018

Bouwinvest investeert met een langetermijnhorizon in gebouwen waar mensen nu en in de toekomst willen wonen, werken, winkelen en verblijven. Met de duurzame vastgoedbeleggingen, creëert Bouwinvest een toekomstbestendige portefeuille met een solide langetermijnrendement. Die boodschap verkondigt Bouwinvest ook in het magazine Toekomstbouwers.

Bovengemiddeld duurzaam

In 2020 moet minimaal 70 procent van het belegd vermogen bovengemiddeld duurzaam zijn. Zo draagt Bouwinvest bij aan de ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en het klimaatakkoord van Parijs.

Op de goede weg

Dick van Hal, directeur van Bouwinvest, vertelde in een eerder interview al intrinsiek gemotiveerd te zijn om die doelen te halen. En ze zijn dan ook haalbaar volgens hem. Sterker nog; in 2030 al. “Wij zijn zeker op de goede weg met de EPC-waardes van onze portefeuilles, onze BREEAM-certificering en de stappen die we zetten ten aanzien van zonnepanelen, ledverlichting, WKO-installaties, daglichtregulering en warmtepompen. Er moet hard voor gewerkt worden, maar dan gaan we het halen.”

Sponsor van de DGBW

Bouwinvest sponsort daarom ook de Dutch Green Building Week. Het thema van die week is Paris Proof. Lees hier meer over de DGBW.